Payday Loan

Dr. Benkő Ágnes szemész főorvos

dr Benkő Ágnes
szemész főorvos

Rendelési idő

Hétfő: 13.00-18.00
Kedd: 16.30-18.00
Szerda: 13.00-17.00
Csütörtök: 16.30-18.00
Péntek: 13.00-17.00
Szép Kártya elfogadóhely
Erzsébet Utalvány elfogadóhely
Dr. Card Kedvezménypont

Keresés

Munkavédelem

Monitor előtt dolgozik munkaideje nagy részében? Olvassa el a képernyő előtti munkavégzésről szóló cikkünket!
Tovább...

Videoolvasó

Ön vagy családtagja gyengén látó? Ismerkedjen meg az olvasást megkönnyítő videoolvasó készülékkel! Tovább...

Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse – "Csak az én szememre"

A Hoyalux Id termékcsalád legújabb tagja, az első igazán személyre szabott Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse.

Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse

Tekintse meg a MyStyle rövidfilmjét!

A fejlesztés célja, hogy az új lencse a lehető legjobban illeszkedjen a vásárló igényeihez, életmódjához, és minden korábbi progresszív lencsénél tökéletesebb látásélményt és egyedibb felületkialakítást biztosítson. Ez a progresszív lencse amely figyelembe veszi a vásárló:

  • korábban viselt lencséjét és az azzal való elégedettségét
  • személyes életstílusát
  • minden személyes mérés adatát

A Hoyalux iD MyStyle: A legtökéletesebb választás abban az esetben, ha Ön azt kívánja elérni, hogy személyes látásprofiljához tökéletesen illeszkedő multifokális lencse szülessen!

A Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse jelenleg az ország kiemelt optikai szaküzleteiben, köztük a Szemőr Optikában, Hévízen vásárolható meg.

Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse

A legideálisabb felületkialakítás nem határozható meg a vásárló életmódjának és látásának legpontosabb ismerete nélkül, ezért a Hoya megalkotta a felületkialakítás alapjait biztosító elméleti hátteret, az iDEÁ-t (Intelligens Design az Egyedi Analízissel). Alaposan elemezték a vásárló személyes adatait, korábbi és mostani szemvizsgálatainak eredményeit. Az egyedi felületkialakítás meghatározásához azonban elengedhetetlen a vásárló életmódjának, látásirány preferenciáinak részletes ismerete. Az így nyert adatok segítségével és az IDEA algoritmusának felhasználásával együttesen érték el a legideálisabb és legtökéletesebb felületkialakítást. Más szavakkal: az iDEA elméleti alap lehetővé teszi, hogy a vásárló személyes látás profiljához tökéletesen illeszkedő multifokális lencse szülessen! Az IDEA és továbbfejlesztett iD FreeForm csiszolási technológia együttes segítségével megalkották az egyedi életforma és látás „ujjlenyomatát”: a Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencsét. Az iDEA 3 dimenziója a tökéletesen személyre szabott Hoyalux iD MyStyle lencsékért:

  1. Az első dimenzió: integrált dupla felületkialakítás. A Hoya iD FreeForm továbbfejlesztett, továbbra is egyedülállóan precíz kalkulációs és csiszolási technológiája révén a Hoyalux iD MyStyle a legoptimálisabb látásélményt nyújtja.
  2. A második dimenzió: lencsék torzításcsökkentése. Mind az első-, mind a magasabb rendű optikai aberrációk kiküszöbölése az Optikai Tisztasági Index és a Kiegyensúlyozott Látáskontroll kalkulációk alapján történik. A vizuális szimuláció (modell szemek) segítségével megvizsgálták a lencsék torzító hatásait, Optikai Tisztasági Indexet számítottak és korrigáltak. A Kiegyensúlyozott Látáskontroll a szemmozgások irányainak megfelelő torzításokat elemzi, valamint lehetővé teszi a változó képnagyításokhoz való természetesebb alkalmazkodást. A lencsék torzítására és mozgás közbeni bizonytalanságérzet megszüntetésére irányuló korrekciós mechanizmusok, a Hoyalux iD MyStyle optimális tervezésének elengedhetetlen elemei.
  3. A harmadik dimenzió: az iDEA analízis. A korábbi lencsék és az ezekkel való elégedettség, a korábbi és mostani vizsgálati eredmények, a keret adatai, egyéb mért optikai paraméterek és az egyedi életmódból fakadó látás igények jelentik az iDEA alapját. A legszélesebb körű adatgyűjtés, elemzés és az iDEA kalkulációin alapuló FreeForm csiszolás teszi lehetővé a Hoyalux iD MyStyle egyedi és egyénre szabott gyártását.
Hoyalux iD MyStyle progresszív szemüveglencse
 
Szemőr Optika és Szemészet reklámfilm

A Szemőr Optika kirakata az országos versenyben
2. helyezést ért el.

Vásárlási utalvány

Szemőr Optika és Szemészet - szemüveg vásárlási utalvány

Ajándékozási gondja van? Mi megoldjuk! Tovább...

Páciensek írták

2001-óta járok Dr Benkő Ágneshez szemeim ellenőrzésére. Az abszolut gondos és alapos vizsgálatokkal maximálisan elégedett vagyok. Jól lehet, lakhelyemhez közelebb is találnék Ophthalmologust, mégsem kívánok Benkő dr-nőtől másik orvos gondozására váltani.

Bán József ny.ref.lelki pásztor, Badacsonyörs

Nyitvatartás

Hévíz Zalaszentgrót
H:
10.00-18.00 -
K: 10.00-18.00 08.00-15.00
Sze: 09.00-17.00 -
Cs: 10.00-18.00 08.00-15.00
P: 09.00-17.00 -
Szo: 10.00-12.00 -

Elérhetőség

Üzlet: +36-83/340-887
Rendelő: +36-20/978-2348
Cím: H-8380 Hévíz,
Petőfi u. 11-13. (térkép)
H-8790 Zalaszentgrót,
Egészségügyi Központ Dózsa Gy. út 7. (térkép)

Rendelési idő

Hétfő: 13.00-18.00
Kedd: 16.30-18.00
Szerda: 13.00-17.00
Csütörtök: 16.30-18.00
Péntek: 13.00-17.00

Vizsgálatokra időpont egyeztetés az optikai nyitvatartási időben: 06-83-340-887-es telefonon